Cultura

Coral

La Coral Infantil Verge del Camí engega un nou curs amb novetats i els darrers actes del seu 25è aniversari

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una actuació de la Coral infantil Verge del Camí
Imatge d'arxiu d'una actuació de la Coral infantil Verge del Camí | Cedida

La Coral Infantil Verge del Camí va encetar, el passat 1 d'octubre, un nou curs coral amb novetats i celebrant el seu 25è aniversari (1994-2019). Pel que fa a les novetats, la coral infantil ha passat els seus assajos de dissabte de 10:30h a 12h a la Cripta de a l’Ermita, als dimarts de 17:15h a 18:15h a les instal·lacions de l’edifici La Salle del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. L’entitat va trobar oportú oferir l’activitat de la Coral Infantil com a extraescolar des d’aquest centre, sense deixar de formar part de la mateixa. El fet de donar a conèixer l’activitat de la coral d’aquesta manera ha fet que la proposta arribés a més famílies i alumnes; i així aconseguir que la coral infantil pugui seguir existint molts més anys. D’aquesta activitat poden gaudir els alumnes del propi centre i de la resta d’escoles i instituts de Cambrils, està obert a tots els infants i joves interessats en aquesta activitat.

Per una altra banda, la coral infantil segueix celebrant els seus 25 anys des de la seva creació, tant els cantaires com la directora, segueixen posant il·lusió, esforç i compromís per seguir creixent en qualitat musical i en nombre de cantaires. Per seguir celebrant aquest any tan especial, la coral té previst participar en l’encesa de llums, fer el tradicional concert de Nadal, juntament amb la coral adulta. Per aquest concert s’intentarà reunir als màxims ex-cantaires de la coral infantil i se’ls convidarà a que participin per tancar l’aniversari d’una manera emotiva, diferent i especial. Hi haurà el concert anual amb part de les corals del SCIC (federació de corals infantils a la qual pertany la coral des del 2011) i la Trobada de corals infantils que cada any organitza la coral per donar per finalitzat el curs. A banda també es gravarà un lipdub, amb la coral adulta el proper 16 de novembre.

Tots els xiquets i joves que tinguin entre 6 i 16 anys, que els hi agradi cantar, vulguin fer nous amics i tinguin ganes de formar part d’una coral, poden enviar un correu a coralinfantil_vergedelcami@hotmail.com i demanar informació.

Comenta aquest article