Informació general

Neteja

L'alumnat de l'institut Baix Camp col·labora en la neteja de les platges cambrilenques després del temporal

Per Redacció

Els alumnes de l'institut Baix Camp de Reus van netejar les platges el passat dijous
Els alumnes de l'institut Baix Camp de Reus van netejar les platges el passat dijous | Cedida

Un total de 120 persones entre alumnat i professorat de l’institut Baix Camp de Reus, es van desplaçar el passat dijous al matí a Cambrils, per col·laborar en les tasques de neteja de les platges després del temporal del passat 22 d’octubre. Joves i mestres van actuar en un total de 60.000 metres quadrats i 1,1 quilòmetres lineals de les platges de la Llosa, de l'Horta de Santa Maria i la platja de la Riera d'Alforja.

Des de l’empresa municipal Ingesol –que s’encarrega de la neteja i manteniment de les platges– se’ls van proporcionar les bosses per recollir els residus i se’ls va donar suport logístic i operatiu necessari per coordinar l’activitat, recollir les deixalles i el posterior trasllat a deixalleria. A més, Ingesol també es va fer càrrec del transport amb dos autobusos, des de Reus fins a les zones indicades.

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Cambrils també s'agraeix les tasques de neteja realitzades per altres col·lectius durant els últims dies, com els dos grups convocats per la pàgina de Facebook Cambrils en positiu que van netejar la platja de Vilafortuny dissabte 26 d'octubre i la platja d’Horta de Santa Maria el diumenge 27 d'octubre o els alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer que també van recollir 400 quilos de residus a la platja de la desembocadura de la riera en el marc d’una campanya de Coca-cola i l’associació Chelonia.

Els joves van realitzar tasques de neteja a les platges cambrilenques

 

Comenta aquest article