Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies preparen una tongada d'autinculpacions per presentar-les, la setmana vinent, al jutjat de pau

Ahir es van repartir els fulls per ficar-hi les dades personals i la setmana vinent, a partir de les 9h, es presentaran al jutjat de pau de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Una setmana més, els Avis i Àvies per la llibertat dels Presos Polítics van fer la seva concentració a la plaça de la Vila acompanyada pel tomb al voltant del mercadet ambulant. L'esquema de la concentració setmanal va seguir els mateixos paràmetres que els darreres setmanes, amb el cant de l'Estaca a la plaça de la Vila, el tomb pel costat del mercadet fent ressonar els crits de llibertat pels presos polítics i reclamant la República, i la part final amb el cant dels Segadors i els crits d'Independència.

Autoinculpacions al jutjat, el dimecres vinent

Els responsables dels Avis i Àvies van repartir uns fulls d'autoinculpació per tal que la gent els ompli i els presenti al jutjat de pau la setmana vinent. Aquesta campanya ciutadana impulsada per Òmnium s'ha posat en marxa per comunicar als tribunals la participació del 20-S i l'1-O, en solidaritat amb els condemnats pel Suprem. Tal com es va explicar ahir, el dimecres de la setmana vinent a les 9h del matí, es trobaran davant del jutjat de pau de Cambrils, a la plaça de la Vila, per presentar els fulls d'autoinculpació, tot recordant que els jutjats han limitat a 25 documents d'aquest tipus per dia.

Sortida a Perpinyà

D'altra banda, es va recordar als presents que encara s'hi és a temps d'apuntar-se a la sortida que es farà el proper 9 de novembre a Perpinyà, en motiu de la celebració de la Diada de la Catalunya Nord. El preu del tiquet de bus per anar i tornar és de 20 euros i es pot adquirir a la Drogueria Recasens, a la plaça de la Vila, 19, en horari de les 10 a les 13,30h i de les 17 a les 20,30h, amb l'excepció de diumenge i de dissabte a la tarda.

Comenta aquest article