Esports

Futbol sala

El Mediterrani s'endú els tres punts davant l'Inter Els Pallaresos

Per Redacció

El Mediterrani es va imposar a l'Inter Els Pallaresos en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani es va imposar a l'Inter Els Pallaresos en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                  Divisió d'Honor Catalana            Grup3

CFS Mediterrani 4 - Inter Els Pallaresos 2

Victòria cambrilenca en el partit jugat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports. El Mediterrani va sortir a la pista per endur-se els tres punts en joc i va realitzar un bon treball defensiu.
A la primera part el Mediterrani va exercir un domini total i va marcar dos gols mitjançant David Medina, que va inaugurar el marcador. El 2-0 va venir a conseqüència d'una gran jugada d'equip que va rematar Mario. Poc després, els visitants retallaven distàncies. El Mediterrani continuava endollat i Albert Chafer va fer pujar el 3-1 al marcador, resultat amb el que s'arribava al descans.
La segona part ha començat amb els locals un pèl relaxats i amb un contraatac els visitants retallaven distàncies amb el 3-2. Finalment va arribar el definitiu 4-2 mitjançant Marc, culminant una bona triangulació d'equip. A destacar la tasca que va fer tot l'equip sencer, i la seva entrega, lluita i actitud.

Aquest proper cap de setmana no hi ha competició de lliga de futbol sala. El proper partit del Mediterrani serà el 9 de novembre, a casa, davant el CFS Agramunt. D'altra banda, el Mediterrani sub 23 jugarà l'eliminatòria de la Copa Tarragona corresponent a la Fase 1, aquest dissabte 2 de novembre a les 16h al Palau Municipal d'Esports, davant l'Huracans La Selva.

 

 

Comenta aquest article