Cultura

Pubillatge

El pubillatge cambrilenc participa al certamen de l'Hereu i la Pubilla de Catalunya 2019

Per Redacció

La representació del pubillatge cambrilenc al certamen celebrat a Solsona
La representació del pubillatge cambrilenc al certamen celebrat a Solsona | Cedida

Solsona va acollir el passat cap de setmana, del 25 al 27 d'octubre, el certamen de l'Hereu i la Pubilla de Catalunya 2019, organitzat per Foment de les Tradicions Catalanes. En representació de Cambrils hi van participar l'actual Pubilla de Cambrils –Paula Torné Andreu–, l'Hereu de Cambrils –Jofre Salsench Ivern–, així com les dues Damisel·les de Cambrils: Mercè Canela Añón i Núria Martínez Tallada, acompanyats de la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Cambrils, Cinta Ballesté.

Durant tot el cap de setmana, es van organitzar diferents activitats relacionades amb el món del pubillatge i es van proclamar els nous representants del títol nacional de l'any 2019. Els candidats van realitzar diferents exàmens i proves. Finalment, Ona Almirall, de Sitges i Borja Galbany, d’Arenys de Mar es van proclamar com a Pubilla i Hereu de Catalunya 2019.

A dalt, l'Hereu de Cambrils Jofre Salsench i la pubilla de Cambrils Paula Torné amb la regidora de Cultura i Festes de Cambrils, Cinta Ballesté. A sota, foto de grup de tots els participants al certamen

 

Comenta aquest article