Societat

Halloween

Prop de 400 persones visiten el Passatge del Terror organitzat per alumnes de l'institut La Mar de la Frau

Per Redacció

Els alumne es van disfressar durant el passatge del terror, el passat divendres
Els alumne es van disfressar durant el passatge del terror, el passat divendres | Cedida

Prop de 400 persones es van atrevir a entrar al cinquè Passatge del Terror organitzat per l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut Mar de la Frau a l’Ateneu Juvenil, el passat divendres 25 d’octubre. Els diners recaptats amb la venda d’entrades es destinaran íntegrament al seu viatge de final de curs. Els joves, caracteritzats i maquillats amb motiu de Halloween, van oferir recorreguts a les persones assistents fins ben entrades les onze de la nit. A més, també van servir berenar, amb l’ajuda de pares i mares.

L’activitat va començar l’any 2015 a iniciativa d’alumnes de 4rt de Mar de la Frau i des de llavors s’ha portat a terme cada any. La proposta planteja que el mateix alumnat es faci responsable de part dels costos del viatge de fi de curs amb un treball de grup. Enguany un dels pares dels alumnes va pintar tres murals per decorar i ambientar el passatge del terror i els ha cedit al Departament de Joventut per properes edicions.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que l’Ajuntament seguirà apostant per fer l’acompanyament d’alumnes en l’organització d’iniciatives com aquesta i facilitar els espais necessaris seguint la línia del Pla de dinamització a l’institut.

Comenta aquest article