Esports

Bàsquet

El CB Cambrils perd per la mínima a la pista del Reus Deportiu

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Reus Deportiu B 95 - Hyundai CB Cambrils 93

Antonio Cañete (4), Alex Rodríguez (32), Pablo Fernández (2), Joan Berenguer (16), Marc Torrente (3) - Ferran Martin, Ramon Paris (11), Enric Maduell (14), Oscar Font (3) Andreu Febrer (11)

5 Triples (2 Rodríguez, 1 Berenguer, 2 Febrer). 29/44 Tirs lliures. 33 faltes personals. Eliminat: Berenguer i Torrente

Parcials: 23-20 / 27-25 / 19-31 / 29-19

Segon desplaçament consecutiu del sènior masculí a una pista molt complicada, on el partit no es va decidir fins al final. En un primer quart sense cap dominador clar, les alternances en el marcador eren constants, arribant al final dels primers 10 minuts amb un avantatge en el marcador de 3 punts a favor dels reusencs 23-20. El segon quart, també s’iniciava amb molta igualtat fins al minut 3 (27-27). Llavors en els 4 minuts següents, el Hyundai CB Cambrils encaixava un parcial de 19-5 (46-32), on l’equip reusenc aconseguiria la màxima diferència en el marcador. Lluny de baixar els braços, els cambrilencs treballaven per aconseguir escorçar diferencies, amb un parcial en els últims 3 minuts de 5-13, deixant el marcador al descans amb un 50-45, i tot obert per a la segona meitat.

L’inici del tercer quart no va ser diferent dels altres. Tots dos equips anotaven amb solvència, arribant al minut 7 amb una diferència de 2 punts pel Reus Deportiu B (65-63). A partir d’aquí, l’equip cambrilenc es distanciava en el marcador gràcies al gran encert des de la línia de tir lliure – al minut 8, l’Alex Rodríguez convertia els 8 llançaments intentats, acabant el matx amb un 14/17 – i amb un parcial de 4-14, s’acabava el període amb un 69-77.

A l’últim i definitiu quart, les coses no van començar com s’esperava. L’equip cambrilenc no aconseguia anotar, encara que trobava bones opcions però sense materialitzar-les. Fruit d’aquesta situació s’arribava el minut 5 empatats a 81, amb un parcial de 12-4, per a l’equip local. Aleshores tornava la igualtat que havia estat la tònica del partit, entrant en l’últim minut del partit amb una diferència de 4 punts a favor del Hyundai CB Cambrils (90-94). Els reusencs anotaven i posaven el marcador a 92-94. Després es van assenyalar dues tècniques, una a cada equip, amb les què els locals retallaven la diferència a 1 punt (93-94), mantenint la possessió de pilota. En aquesta jugada l’equip cambrilenc va defensar per no facilitar el llançament del jugador local que estava més en forma, deixant un jugador alliberat, que rebria la passada d’aquest i anotava un triple que posava el 96-94 en el marcador. A falta de 8 segons la possessió era de l’equip blau, però la fortuna no estaria del seu costat, i els visitants recuperaven la pilota, rebent una falta per aturar el temps. Anotaven els 2 tirs lliures (98-94), però el Hyundai CB Cambrils aconseguia una cistella de 2 punts en l’últim segon, per deixar el resultat final en 98-96.

Amb aquesta derrota i després de cinc partits, l’equip cambrilenc té un balanç de dues victòries i tres derrotes, havent sigut totes fora de casa, contra rivals que a prori estaran a la part alta de la classificació.

El proper partit es disputarà al Palau Municipal d'Esports el diumenge 3 de novembre contra el CB La Selva A, a les 12:15 h.

Comenta aquest article