El Cambrils Unió suma els tres punts en el temps de descompte

El Cambrils Unió va guanyar a la Pobla de Mafumet, en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                 Segona Catalana              Grup 6

Cambrils Unió 2 - Pobla Mafumet B 1

El Cambrils es va endur els tres punts gràcies a un gol en el temps de descompte en una jugada aïllada i quan l'empat a 1 ja es donava per assumit. El partit havia començat força revolucionat, amb anades i vingudes dels dos equips, sense massa control. Dani Saez va posar l'1 a 0 al minut 36 de partit mentre que la Pobla de Mafumet B empatava al minut 43.

A la segona part la Pobla de Mafumet va exercir un major domini territorial i va disposar d'un parell d'aproximacions perilloses amb xuts que van marxar desviats i no van trobar porta. S'acostava el final del partit i l'empat semblava inevitable. Ja en el temps de descompte, una pilota llarga cap a l'àrea de l'equip visitant sumat a la indecisió del seu porter va propiciar el 2 a 1 a càrrec d'Adrià Ramírez. El gol va ser força celebrat pels jugadors locals davant la desesperació de l'equip visitant que veia, incrèdul, com sortia de l'estadi cambrilenc sense cap punt.

Aquest proper diumenge el Cambrils Unió jugarà al camp de La Sénia, el segon classificat del grup.