Informació general

Formació

Últimes places pel curs sobre comerç electrònic organitzat per l'Ajuntament de Cambrils

Per Redacció

Cartell del curs de comerç electrònic
Cartell del curs de comerç electrònic | Cedida

Encara hi ha places disponibles pel curs de formació professionalitzadora "Creació d’una botiga de comerç electrònic" programat pel Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils del 4 al 29 de novembre al Centre de Formació l’Estudi (avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14).

Les dotze sessions de dues hores s’impartiran els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17 hores. El preu és de 63 euros pel públic en general i de 32 euros per a les persones aturades. Per a més informació i inscripcions les persones interessades es poden dirigir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (plaça Ajuntament, 4), trucar al telèfon 010 – 977 794579 o entrar a www.cambrils.cat/inscripcions.

En un moment en què la venda online cada cop pren més protagonisme, l’alumnat d’aquest curs aprendrà les eines necessàries per crear i gestionar un comerç electrònic per vendre productes per internet amb el programa Prestashop i coneixerà les eines de màrqueting que hi ha a l’abast, així com les marketplaces més importants.

Aquest és curs forma part de les més de 50 activitats formatives que ha programat l’Ajuntament pel curs 2019-2020 amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral, actualitzar coneixements o adquirir habilitats per cobrir necessitats derivades dels nous reptes professionals o de creixement personal.

Comenta aquest article