Informació general

Temporañ

Minut de silenci a la plaça de l'Ajuntament per les víctimes del temporal

Amb aquest minut de silenci, l'Ajuntament de Cambrils s'ha sumat al dia de dol oficial decretat pel Govern de la Generalitat a tot Catalunya

Per Redacció

Imatge del minut de silenci que s'ha guardat a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils, aquest matí
Imatge del minut de silenci que s'ha guardat a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils, aquest matí | Berta Ruiz

Aquest matí, l'Ajuntament de Cambrils ha guardat un minut de silenci –a les portes de la Casa de la Vila– en solidaritat amb les víctimes, les seves famílies i totes les persones afectades pels aiguats d'aquest passat dimarts. D’aquesta manera, Cambrils s'ha sumat al dia de dol oficial decretat pel Govern de la Generalitat a tot Catalunya. L'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, acompanyada de diferents regidors del consistori i de personal municipal, ha adreçat unes paraules als presents per mostrar el seu condol. Avui, les banderes de l'edifici consistorial també onegen a mitja asta.

Secomsa Cambrils reforça el servei de neteja viària

Per altra banda, després dels aiguats, Secomsa Cambrils ha reforçat el servei de neteja viària des d'ahir a primera hora per contribuir a restablir la normalitat al municipi el més aviat possible. En aquest sentit, l'empresa ha contractat els serveis extraordinaris d'una excavadora amb pala, d'un camió banyera i d'una anivelleradora per retirar totes les restes de terrers, pedres, arbres i vegetació que ha arrossegat l'aigua pels carrers del municipi fins a la platja. A més, l'empresa ha doblat els torns dels equips humans de neteja, que s'han sumat a la maquinària assenyalada, i ha mobilitzat també els dos equips d'hidroneteja a pressió de què disposa, a més de una minicarregadora, una cuba i 3 camions. Amb aquests efectius i els reforços esmentats, l'empresa espera que el municipi torni a la normalitat en els propers dies pel que fa a la neteja viària.

 

 

 

 

 

Comenta aquest article