Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Espectacle

El passat reviurà al poble de Castelló, del 31 d'octubre al 3 de novembre, amb el «Casterrorífic»

L’Associació Masia de Castelló hi ha organitzat representacions, amb la col·laboració de Lo Tossalet i el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Cartell del Casterrorífic que es representarà al poble de Castelló
Cartell del Casterrorífic que es representarà al poble de Castelló | Cedida

L’Associació Masia de Castelló ha organitzat, amb la col·laboració de Lo Tossalet i el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la segona edició del «Casterrorífic», un espectacle «per passar por i reviure el passat del poble de Castelló», que va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i que s’està reconstruint.

En concret hi haurà dos tipus de representacions: una per a persones a partir de 12 anys, el "Casterrorífic per a adults" que s'oferirà del 31 d’octubre al 2 de novembre, de 19.30 a 22 h; i una altra per a tots els públics, "el Petit Casterrorífic", prevista per al 3 de novembre, de les 11 a les 14 h, a la qual podran assistir els infants de qualsevol edat, sempre que ho facin acompanyats d’un adult.

16 escenes representades

Els participants podran veure un total de 16 escenes, representades per una setantena de voluntaris, que interpretaran el paper de diversos avantpassats que tornen a Castelló (leprosos, parteres, llenyataires, enterradors, forjadors, etc.) amb música ambiental i efectes especials. Distribuïts en grups, un guia els acompanyarà en aquest recorregut terrorífic, que tindrà una durada aproximada de 30 minuts.

Les entrades ja es poden comprar per Internet, a través de la pàgina web www.masiacastello.cat/entrades-casterrorific i també es podran adquirir a la taquilla de Castelló els mateixos dies de les representacions, trenta minuts abans de l’hora d’inici (a partir de les 19 h, en el cas del Casterrorífic per a adults; i a partir de les 10.30 h, en el cas del Petit Casterrorífic).

El preu de les entrades al Casterrorífic per a adults és de 10 euros per persona i inclou un berenar calent. El preu de les entrades al Petit Casterrorífic és de 6 euros per persona (per als menors de 4 anys, l’entrada és gratuïta).