Esports

El CFS Mediterrani A aconsegueix una contundent victòria contra el Despertaferro per 10 a 2

Per Redacció

El CFS Mediterrani A va aconseguir el passat cap de setmana una important i contundent victòria contra el Despertaferro, amb un clar marcador de 10 a 2. L'equip cambrilenc va fer un molt bon partit i va dominar l'equip rival des del principi fins al final de l'encontre, jugant un futbol pràctic i de molta qualitat. Tot i les quatre baixes que va patir l'equip, es va comptar amb les aportacions dels jugadors Joaquín i Carlos del Mediterrani B que van fer un molt bon paper a l'equip de la Divisió de Plata, i van anotar entre tots dos tres dels deu gols marcats per l'equip.
Els golejadors del partit van ser Pepe amb dos gols, Conrad amb dos gols, Óscar i Joaquín també amb dos gols i López i Carlos amb un gol cadascú.

D'altra banda, l'equip CFS Mediterrani B va encaixar una derrota contra el Mussara Vilaplana per 2 gols a 9, en un partit en què els cambrilencs van patir nombroses baixes. La falta de regularitat en el joc del Mediterrani B continua sent un dels principals problemes de l'equip.

Comenta aquest article