Futbol sala

Domini i golejada del Mediterrani a la pista del Salou B

Imatge del primer partit de lliga del Mediterrani, la setmana anterior
Imatge del primer partit de lliga del Mediterrani, la setmana anterior | Berta Ruiz

Futbol sala        Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

FS Salou B 2 - CFS Mediterrani 5

El Mediterrani va aconseguir la victòria a domicili en un partit que va dominar en tot moment. Els jugadors cambrilencs van fer un bon treball defensiu i van concretar bé les ocasions de gol que van generar.
El Mediterrani s'avançava ben aviat mitjançant Albert Chafer, amb el 0-1, i seguidament Xavi Medina feia pujar el 0-2 al marcador. El partit seguia igual, amb clar domini visitant sense acabar de patir en defensa i és així com els cambrilencs tornaven a marcar amb gols d'Albert Chafer, el 0-3, i Martín Camacho, amb el 0-4. Just a falta de pocs segons per arribar al descans el Salou retallava distàncies amb l'1 a 4, resultat amb el que s'arribava al descans.
Al principi de la segona part el Salou va sortir amb mes cor que cap i aconseguia fer pujar el 2-4 al marcador. Però després de calmar el joc tornava a marcar Xavi Medina i feia pujar el 2-5 al marcador i, de pas, tallava la remuntada del Salou. Des d'aquest moment i fins al final del partit es van seguir creant més ocasions de gol però el marcador es va quedar amb el definitiu 2-5 final.
A destacar el bon treball d'equip i, també, al jugador Xavi Medina. Aquest proper diumenge, a partir de les 12,15h, el Mediterrani juga a casa contra l'Inter Els Pallaresos.