Golejada a la pista de La Sentiu i primera victòria de la temporada per al Laguna

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

La Sentiu 1 - CFS Laguna 5

Primera victòria de la temporada del Laguna i amb golejada per 1 a 5 a la pista de La Sentiu, equip que actualment ocupa la penúltima posició del grup. Ja en el minut 4 de joc, Pujol avançava a l'equip cambrilenc. Amb aquesta mínima renda per al Laguna va transcórrer tot el primer període fins al descans. Als cinc minuts de la represa, els locals empataven el marcador, però immediatament després, el Laguna prenia novament l'avantatge amb un gol de Rafael. A partir d'aquí, gran efectivitat ofensiva dels cambrilencs amb tres gols més. En el minut 31, Abel Garriga feia l'1 a 3; cinc minuts després Unai marcava el quart i, a dos minuts del final, Cristian arrodonia la golejada i el triomf.

Amb aquesta victòria, el Laguna suma 4 punts, fruit d'una victòria i un empat i se situa en la tretzena posició del grup. Aquest proper dissabte 26 d'octubre, a les 18 hores, l'equip rebrà la visita del cuer del grup, l'Alcoletge.