El CB Cambrils femení cau derrotat contra el Carme Bàsquet en el primer partit de la temporada a casa

Partit entre el CB Cambrils femení i El Carme Bàsquet, el passat diumenge
Partit entre el CB Cambrils femení i El Carme Bàsquet, el passat diumenge | Berta Ruiz

Bàsquet sènior femení (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 40 - El Carme Bàsquet 56

L'equip sènior femení del CB Cambrils va caure derrotat, el passat diumenge, contra el Carme Bàsquet en el seu segon partit de la temporada per 40 a 56. Els dos primers quarts del partit van ser de domini tarragoní deixant un ampli avantatge al descans de 17 a 34. En el tercer període va arribar la reacció cambrilenca. Les jugadores del CB Cambrils van sortir concentrades i més encertades, tant en atac com en defensa. Gràcies a un bon joc i una bona pressió van aconseguir reduir l'avantatge i situar-se fins als tres punts de diferència, mentre les rivals gairebé no eren capaces d'anotar. En el darrer quart va seguir la tònica, però una darrera reacció del Carme Bàsquet a falta de cinc minuts del final va propiciar que marxessin en el marcador. Les cambrilenques ho van seguir intentant, però la renda visitant ja va ser suficient per endur-se el triomf.