Esports

Vela

Ricard Castellví es proclama subcampió d'Espanya sub19 de Làser Radial a Múrcia

Catalunya va guanyar el campionat per autonomies

Per Redacció

Imatge de Ricard Castellví en plena competició
Imatge de Ricard Castellví en plena competició | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellví, es va proclamar subcampió d'Espanya sub19 de Làser Radial a Múrcia. A més, el regatista cambrilenc va ser 5è a la classificació general. Del Club Nàutic Cambrils també hi va competir el seu company Sergi Sevil que, en el grup plata, va acabar les darreres regates fent un gran treball.

El Campionat d’Espanya de Làser Radial, celebrat del 8 al 12 d’octubre en aigües de La Manga del Mar Menor, estava organitzat per la Federación de Vela de la Región de Murcia, per delegació de la Real Federación Española de Vela. En aquesta competició hi van participar un total de 106 regatistes. En les quatre jornades que va durar el campionat es van disputar dotze proves en total, de les quals Ricard Castellví feia un primer i dos segons. Cada dia va anar escalant posicions fins a acabar dissabte proclamant-se subcampió sub19 després d’una jornada amb condicions meteorològiques favorables, amb vent de component nord entre els 12 i els 15 nusos. Per la seva part, cal destacar que Sergi Sevil feia un tercer i un cinquè lloc en les darreres dues proves del campionat.

Pep Subirats, tècnic desplaçat a La Manga, ha destacat "la consistència i dura lluita pel subcampionat que va mantenir Ricard Castellví amb el regatista balear Melssion Rosselló, remuntant cinc punts a la jornada final". A més, Subirats ha valorat també "l’esforç de millora de Sergi Sevil fins a la dotzena prova". D’altra banda, Catalunya va quedar campiona per autonomies gràcies a la bona feina dels seus regatistes.

Dalt, Ricard Castellví en la primera posició del podi. A sota, Sergi Sevil en plena regata

 

Comenta aquest article