Treballada victòria del CB Cambrils a casa contra els Veterans Salle Reus

Un moment del partit entre el CB Cambrils i els Veterans Salle Reus, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 72 - Vet. CB Salle Reus 69

Antonio Cañete (3), Alex Rodríguez (21), Pablo Fernández (2), Rubén Molina (12), Ramon Paris (10) – Ferran Martin (3), Emmanuel Sanfilippo (1), Joan Berenguer (2), , Enric Maduell (4), Marc Torrente (4), Oscar Font (6) Andreu Febrer (4)

4 Triples (1 Cañete, 1 Martin, 1 Rodríguez, 1 Font). 18/29 Tirs lliures. 27 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 19-8 / 13-23 / 16-20 / 24 – 18

El segon partit a casa del sènior masculí, que es preveia molt complicat i que s’hauria treballar molt per treure un resultat positiu, no va defraudar a les expectatives. Jugaven contra un rival que tradicionalment sempre els ha posat molts problemes, degut a la qualitat individual dels seus jugadors. Afortunadament els jugadors cambrilencs van sortir amb la mateixa actitud que el primer partit de lliga, i això va fer que poguessin competir durant tot el partit, fins a endur-se la victòria final.

Començava un primer període on els de blau, sortien molt concentrats tant en defensa com en atac, i això feia que els visitants no anotessin amb facilitat, i en canvi els locals aprofitaven les seves ocasions, arribant al final del quart amb una avantatge de 11 punts (19-8). En el segon quart, semblava que els cambrilencs poguessin mantenir la mateixa dinàmica. En el minut 5 aconseguien el màxim avantatge del partit, 13 punts de diferència (24-11). A partir d’aquí els visitants amb un parcial de 0-12, es posaven dins el partit (24-23). Els cambrilencs van aguantar l’envestida, i gràcies a l’encert des de la línia de personal, es distanciaven en el marcador de 7 punts (30-23), però en l’últim minut els Veterans de la Salle aconseguien dos triples, un d’ells en l’últim segon del període, i deixaven el partit obert per a la segona part (32-31).

La sortida del tercer període no va ser la desitjada pel CB Cambrils. No acabaven de sortir les coses en atac, i el Segurincat Vet. CB Salle Reus, anava anotant amb certa facilitat, aconseguint el minut 7 la màxima diferència en el marcador, 11 punt (36-47). Els jugadors cambrilencs no van deixar de creure amb tot el treball que havien fet durant tot el partit, i això va fer que mica en mica anessin reduint la diferència fins arribar al 48-51 del final de període, que deixava tot obert per a l’últim quart.

Els primers minuts del quart període van estar marcat per la igualtat ofensiva, amb intercanvi de cistelles, on cap dels dos equips podia distanciar-se en el marcador. No va ser fins al minut 7, en el què Rubén Molina rebia una falta personal, aconseguint anotar la cistella més el tir addicional, i posava un avantatge en el marcador de 5 punts (67-62). Això va fer esperonar els jugadors cambrilencs i els hi donava confiança. Van augmentar la intensitat defensiva, i amb un intercanvi de cistelles, entraven a l’últim minut amb un 70-66. Els visitants anotaven un triple posant-se a 1 punt al marcador (70-69), però, encara que el següent atac els de blau no van poder anotar, a la següent defensa aconseguien recuperar una pilota que esdevindria clau, ja que els visitants només podien fer falta per aturar el rellotge, sent aquestes, dues faltes antiesportives que els portaven, a falta de 8 segons, poder disposar 4 tirs lliures i tenir possessió de la pilota per tornar atacar. En la següent jugada els veterans de La Salle tornaven a fer falta per aturar el rellotge. Els jugadors cambrilencs fruit de la tensió no van aprofitar l'oportunitat i només anotaven 2 dels 6 tirs lliures. L’equip visitant va poder disposar de l’últim tir forçat, per empatar el partit, però la victòria es va quedar a casa.

El proper partit del Hyundai CB Cambrils masculí serà contra el A.E. Claret de Valls el proper diumenge a les 18:15 hores.