Atletisme

Bons resultats dels atletes cambrilencs a la primera jornada del campionat de Catalunya de tardor

Per Pere Ferrando

Sofia Rubio en una prova de salt d'alçada
Sofia Rubio en una prova de salt d'alçada | Cedida

El dissabte 5 d'octubre es va disputar, a Rubí, la 1a. Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor. Es tracta d’una competició innovadora dirigida a les categories S-10, S-12, S-14 i S-16 a fi i efecte de completar la temporada que, a partir d’aquesta temporada, s’allargarà fins el 31 de desembre. S'han previst quatre jornades classificatòries, on s’aniran disputant totes les proves. Els vuit primers classificats de cada prova i categoria, disputaran una 5a jornada final.

Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser els atletes que van participar en aquesta jornada.

El seu rendiment va ser excel·lent, doncs tots ells es van classificar per a la jornada final:

• EMMA TAGGI 1a. classificada als 3.000 m. llisos S-14 12’32"7

• SOFIA RUBIO 2a. classificada al salt d’alçada S-14 1.52m Marca Personal

• POL SÁNCHEZ 6è. classificat al salt de llargada S-12 3.43m.

7è. classificat als 60 m. llisos S-12 9"4

Amb la marca de 1.52m al salt d'alçada, la Sofía se situa al rànquing de Catalunya com a la millor saltadora d'alçada de Catalunya de la seva edat.

29a Milla de Vandellòs

El mateix dissabte, per la tarda, es va disputar a Vandellòs la 29ena. edició de la Milla de Vandellòs. Una milla equival a una distància 1.609 metres. El recorregut consistia en donar cinc voltes a un circuit amb un cert desnivell que recorria els carrers de la població. Les categories més petites feien 2 o 3 voltes, depenent de l'edat.

De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar 13 atletes, 7 nois i 6 noies, que van assolir la millor estadística assolida mai pel club en aquesta competició: