Informació general

Transport

La campanya de promoció del bus urbà «Viatja i guanya» anuncia les butlletes guanyadores

Ahir al matí es va fer el sorteig i es van donar a conèixer els tres números premiats: 02526, 00334 i 02405

Per Redacció

El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, van treure de l’urna les tres butlletes guanyadores del sorteig
El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, van treure de l’urna les tres butlletes guanyadores del sorteig | Cedida

Viatjar amb l’autobús urbà de Cambrils té premi. Ahir, el regidor de Mobilitat, Lluís Abella, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, van treure de l’urna les tres butlletes guanyadores del sorteig de la cinquena campanya “Viatja i Guanya”, que es va portar a terme del 16 al 21 de setembre en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. 

La butlleta 02526 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i les butlletes 00334 i 02405 els dos segons premis (25 euros en xecs cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.  

 La campanya ha estat impulsada per l’empresa municipal Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. L’actuació pretén contribuir a la consolidació de l’ús del transport públic com una alternativa a l’ús del cotxe, també per als desplaçaments diaris als serveis i equipaments del municipi. Les butlletes es van repartir a totes les persones que van pujar a l’autobús urbà durant la setmana del 16 al 21 de setembre. En total es van distribuir 2.604 butlletes entre les dues línies d’autobús, superant les anteriors edicions de la campanya.

Comenta aquest article