Informació general

Concentració

Les accions a seguir un cop es faci pública la sentència del Tribunal Suprem centren la concentració setmanal dels Avis i Àvies

Per Berta Ruiz

Pas de la marxa dels Avis i Àvies, ahir al matí, pel carrer de l'Hospital
Pas de la marxa dels Avis i Àvies, ahir al matí, pel carrer de l'Hospital | Berta Ruiz

Les accions que es duran a terme un cop es faci pública la sentència del Tribunal Suprem per als presos polítics van centrar, ahir, la concentració setmanal dels Avis i Àvies. Com cada dimecres, es van reunir a la plaça de la Vila. En aquest punt es van donar les instruccions a seguir un cop se sàpiga la imminent sentència judicial. Tal com van explicar, per al mateix dia que es faci pública, s'ha fet una crida perquè la gent surti al carrer a fer soroll –a nivell general– i, posteriorment, que es reuneixi a la plaça de la Vila, en el cas de Cambrils. Per aquell mateix dia també està prevista una manifestació a Tarragona, a les 20 hores. 

Per altra banda, també es preveuen d'altres accions: el primer diumenge després que es dicti al sentència es farà una gran manifestació a Barcelona. Des de l'ANC de Cambrils s'organitzaran autobusos per acudir-hi a un preu de 15 euros. Els tiquets es podran comprar a l'Infor i a la llibreria Carlin. La tercera acció prevista a mode de resposta ciutadana seran les "Marxes per la Llibertat". Es té previst que siguin el dimecres, dijous i divendres després de la sentència. A nivell de Cambrils, s'organitzaran autobusos que sortiran de l'estació d'autobusos i arribaran fins a Torredembarra. En aquest punt, la gent que hi acudeixi s'incorporarà a la marxa que haurà sortit des de Tarragona.

Després d'explicar totes aquestes instruccions, els Avis i Àvies van cantar l'Estaca i, posteriorment, van fer el seu recorregut habitual de cada setmana. Per acabar, un altre cop a la plaça de la Vila, van cantar l'himne dels Segadors.

Comenta aquest article