Esports

Futbol

El cambrilenc Fran Artiga, nou entrenador del Juvenil A del Barça

Aquest nomenament arriba després que avui es confirmés la destitució del fins ara entrenador de l'equip, Víctor Valdés

Per Redacció

Fran Artiga, l'any 2008, quan entrenava el FC Cambrils
Fran Artiga, l'any 2008, quan entrenava el FC Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

El cambrilenc Franc Artiga ha estat nomenat com a nou entrenador de l'equip Juvenil A del Barça després que avui es confirmés la destitució del fins ara entrenador de l'equip, Víctor Valdés. D'aquesta manera, Artiga arriba al capdamunt dels equips de la base del FC Barcelona després que fitxés pel club blaugrana l'any 2010 com a entrenador de l'equip Cadet B.

Fran Artiga era l'actual entrenador de l'equip Juvenil B del Barça. I ho era des del febrer de 2015 arran de la destitució del llavors entrenador del Barça B, Eusebio, que va provocar un moviment d'entrenadors de la base del club ja que el llavors entrenador del Juvenil A, Jordi Vinyals, va passar a entrenar el Barça B i García Pimienta, entrenador del Juvenil B, va passar al Juvenil A. Fran Artiga, per la seva part, va passar del cadet B al Juvenil B. Artiga va fitxar pel Barça quan un altre cambrilenc, Albert Puig, n'era el secretari tècnic de formació del club barceloní. Al llarg d'aquests anys, Artiga ha aconseguit 10 títols amb els equips que ha entrenat al Barça.

26 anys com a entrenador

Fran Artiga, de 43 anys d'edat, en porta 26 com a entrenador. Va començar a entrenar l'equip de Mont-roig del Camp. Després va passar pel futbol base del Reus Deportiu i pel juvenil del Nàstic. Posteriorment va estar tres anys al FC Cambrils, on va ser-hi durant dues temporades. Del FC Cambrils va passar a entrenar l'Amposta des d'on va fer el salt al FC Barcelona.

Comenta aquest article