Esports

Futbol

El Cambrils Unió no passa de l'empat a zero al camp de la Canonja

Per Redacció

Imatge del partit entre la Canonja i el Cambrils Unió
Imatge del partit entre la Canonja i el Cambrils Unió | Ferran Tuset

Futbol            Segona Catalana 

Canonja 0 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió i la Canonja no van passar de l'empat a zero gols en el partit que els va enfrontar aquesta darrera jornada de lliga. En un camp molt petit, la primera part va ser de major domini per part del Cambrils Unió, tant en joc com a nivell territorial. Quant a ocasions clares de gols, cada equip va disposar d'una: els cambrilencs en el minut 3 de partit mitjançant Josu, mentre que els locals van poder avançar-se en el marcador poc abans del descans. En la segona part, el domini va ser més equilibrat per part d'ambdós equips. A l'inici, Dani Sáez va disposar de dues ocasions que no va saber materialitzar. A més, el Cambrils va pressionar més que la Canonja i va disposar de fins a vuit córner per només un dels locals. La Canonja no va xutar en tota la segona part, mentre que el Cambrils Unió tampoc va ser capaç de perforar la porteria rival. A destacar el canvi d'actitud dels jugadors de l'equip cambrilenc, amb més ganes i més motivació.

Així doncs, després de tres jornades consecutives perdent, el Cambrils Unió va poder sumar un punt. L'equip acumula dos punts dels quinze en joc i passa del lloc 17 al lloc 15 de la classificació, després de cinc jornades.

El proper dissabte 12 d'octubre, a les 20 hores, el Cambrils Unió rebrà la visita del Montblanc –equip que ocupa la tretzena posició del grup–.

Comenta aquest article