Informació general

Celebració

L'Eixample viu la Festa Comunitària centrada en la neteja i la convivència

L'avinguda de Josep Vidal i Barraquer va ser l'epicentre de la festa, aquest passat dissabte al matí, i es on es van instal·lar les carpes i amb els panells informatius i les zones d'oci

Per Lluís Rovira i Barenys

La festa comunitària a l'Eixample es va organitzar el passat dissabte al matí
La festa comunitària a l'Eixample es va organitzar el passat dissabte al matí | Lluís Rovira i Barenys

El barri de l'Eixample va acollir, aquest passat dissabte al matí, la festa comunitària que sota el nom de "Fem barri" impulsa l'Ajuntament a tres barris cambrilencs. L'avinguda de Josep Vidal i Barraquer va ser l'epicentre de la festa i es on es van instal·lar les carpes i amb els panells informatius i les zones d'oci. Primer que tot, però, es va fer una cercavila pels carrers del barri en la que unes voluntàries del barri repartien fulletons informatius i recollien deixalles que es trobaven pel carrer. L'eix principal d'aquesta celebració a l'Eixample ha estat el de millorar la neteja i potenciar la recollida selectiva de les escombraries. El lema ha estat "+ verd+net+viu+Barri!". L'apartat de +net és el que fa referència a la neteja i la correcta aplicació de la recollida de les escombraries i el reciclatge. Pel que fa a + verd, és per cuidar els jardins del passeig i incentivar a guarnir els balcons amb plantes. I pel que fa a +viu, la campanya es refereix a la convivència veïnal i a donar suport a les festes i tradicions.

Amb aquestes premisses, el passeig disposava d'una zona de jocs de fusta i unes taules amb colors per a pintar cares i mans. A més, Secomsa Baix Camp havia col·locat un panell informatiu i fotografies de contenidors atapeïts de brossa, a més de diferents contenidors amb les fraccions corresponents. Per facilitar el guarniment de balcons, també es van repartir torretes amb flors. L'Associació de Veïns del barri de l'Estació també hi estava representada i tenia un apartat per recollir suggeriments. En el decurs de la matinal del dissabte també es va servir xocolata i coca i es va fer una demostració de ball Bolliwood  a càrrec dels representants de l'escola Crea't. Completaven la mostra la representació de l'entitat Aficam i la del Casal Popular El Polvorí.

Comenta aquest article

Galeries relacionades