Esports

Un total de 74 arquers participen en una prova de tir amb arc de la Lliga Estatal Postal celebrada a Cambrils

Per Judit Pinazo



Moment d'una les proves celebrada ahir al matí al Palau Municipal d'Esports
El Pavelló Municipal d'Esports va acollir ahir al matí diverses proves del campionat nacional de tir amb arc. Concretament es va celebrar la segona tirada de la Lliga Estatal Postal, la quarta prova del Campionat de Catalunya i una prova puntuable pel campionat provincial. En la jornada d'ahir hi van participar un total de 74 persones de sis clubs de les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida. De la província de Tarragona hi van participar el Club d'Arquers Reus, el Club d'Arquers Tarragona i Club d'Arquers Cambrils.

A la competició, que es va iniciar a les 9 del matí s'hi van realitzar proves en diferents categories, des d'infantil fins a sènior i de diferents estils de tir amb arc; precisió, novells, arc a distància curta i dianes grans per a la categoria infantil, entre d'altres.

Una de les proves d'ahir era puntuable pel Campionat de Catalunya, que els propers dies 10 i 11 de febrer, se celebrarà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils i que compta amb la col·laboració de les àrees de Turisme, Esports i Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils. El Campionat de Catalunya té un total de cinc proves i abans que arribi la final, queda pendent una última prova, el proper 4 de febrer, que se celebrarà a les Borges Blanques. 

Resultats

Del Club d'Arquers de Cambrils hi van participar un total de 8 arquers i tots ells van aconseguir força bons resultats. Marc Monzó es va classificar en el tercer lloc de la categoria Compost Sènior Homes que va aconseguir un total de 548 punts. En la categoria Compost Veterans Homes, Ignasi Ribas va aconseguir la primera posició amb un total de 552 punts, Antonio Guirao es va classificar en la quarta posició amb 531 punts i Miro Reichenbach va aconseguir la cinquena posició en la mateixa categoria amb un total de 516.

Pel que fa a la categoria Recorvat Cadet Dones, Vedrana Reichenbach, va aconseguir el segon lloc amb un total de 304 punts. Francisco Javier Cortés va aconseguir la primera posició en la categoria Estandar S. Especial Sènior amb 568 punts. Marisa Carrillo per la seva banda va fer el primer lloc en la categoria Estandar S. Especial Sènior Dones amb 519 punts. I finalment J. Antonio Paredes es va classificar en la tercera posició en la categoria Longbow.


Comenta aquest article