Futbol sala

Segon partit de lliga i segona derrota consecutiva del Laguna

Un moment del partit entre el Laguna i el Molins, el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Laguna i el Molins, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 3 - Molins 7

Segon partit de lliga del Laguna i segona derrota consecutiva. L'equip cambrilenc s'estrenava a casa amb un partit contra el Molins 99, un equip que ha començat fort i que situa colíder amb dues victòries en dos partits. En només sis minuts, l'equip visitant ja dominava el marcador per 0 a 2, resultat advers que el Laguna ja va arrossegar durant tot el partit.En el minut 18 de joc, Abel retallava distàncies per als cambrilencs, però abans del descans, el Molins tornava a marcar per situar l'1 a 3 al descans. Als nou minuts de la represa, novament Abel, marcava per al Laguna, però en els dos següents minuts, el torrent ofensiu del Molins va propiciar tres gols consecutius més que situaven un complicat 2 a 6 en contra. A falta de sis minuts del final, Andrei feia el tercer dels locals, mentre que l'equip rival tornava a marcar el definitiu 3 a 7 poc abans del final del partit.

Amb aquestes dues derrotes, el Laguna se situa com a cuer de la classificació, juntament amb tres equips més que encara no han puntuat. El proper dissabte, l'equip visitarà la pista del FS Olesa.