Bàsquet

El CB Cambrils debuta a la lliga amb una victòria a casa contra el Reus Ploms Salle

Partit entre el CB Cambrils i el Reus Ploms Salle C, disputat el diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 73 - Reus Ploms Salle C 56

Alex Rodríguez (10), Pablo Fernández (7), Pere Tost (11), Rubén Molina (2), Andreu Febrer (6) – Antonio Cañete, Ferran Martin (9), Joan Berenguer (7), Ramon Paris (4), Enric Maduell (6), Oscar Font (11)

4 Triples (2 Tost, 2 Font). 19/37 Tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Torrente

Parcials: 21-16 / 18-11 / 15-16 / 19-13

Partit de la primera jornada del grup 1 de la Tercera Catalana, en el què el CB Cambrils es van imposar al Reus Ploms Salle C en un partit amb molt de ritme. En el primer quart no va haver cap dominador clar. El joc avançava amb intercanvi de cistelles ambdós costats de la pista, encara que al final l’avantatge era per a l’equip cambrilenc amb 5 punts de diferència (21-16). En el segon període, els reusencs van tornar la igualtat al marcador amb un parcial de 0-5 (21-21) en els dos primers minuts. A partir d'aquí, les bones defenses locals van donar el seu fruit aconseguint un parcial de 13-3 (34-24), obrint una escletxa al marcador, fins arribar els 12 punts al descans 39-27.

El tercer període va començar com el segon, els visitants van reaccionar per escurçar distancies, però els cambrilencs, molt concentrats, anaven sumant en el marcador fins arribar als 17 punts de diferència (51-34). En aquest punt, els reusencs si que van poder retallar distàncies aconseguint un parcial de 3-9, arribant al 54-43. En l’últim quart, el Hyundai CB Cambrils va sortir molt concentrat en defensa i amb molta paciència en atac. Això provocava que els cambrilencs anessin sumant punts i tornessin a arribar als 17 punts d'avantatge al minut 7 (66-49). El Reus Ploms Salle C, intentava rebaixar la distància en el marcador des de la línia de tirs lliures (82% d’encert al final del partit), però els locals van aconseguir mantenir-la fins arribar al 73-56 final.

El proper dissabte a la tarda, el CB Cambrils visitarà la pista del Torredembarra BC.