Esports

Bàsquet

Els nou equips del CB Cambrils celebren una jornada d'amistosos per preparar la competició de lliga

Per Redacció

El sènior masculí del CB Cambrils va jugar contra el CB l'Ametlla de Mar en l'amistós d'aquest passat dissabte
El sènior masculí del CB Cambrils va jugar contra el CB l'Ametlla de Mar en l'amistós d'aquest passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

El CB Cambrils va organitzar, aquest passat dissabte 21 de setembre, una jornada d'amistosos on hi van participar els 9 equips del club. A les 9.15h van obrir la jornada els preinfantils; el masculí va jugar contra el CB Salou i el femení contra el Reus Deportiu. En aquests partits, els jugadors i jugadores, que fins la temporada passada formaven part de l'escola de bàsquet, van jugar uns partits molt seriosos amb equips que es trobaran a les seves lligues i a més van treure un resultat positiu.
A les 10.45 va ser el torn de l'infantil masculí que va jugar contra el CB Salou. Els cambrilencs van jugar un partit molt concentrat i van guanyar molt fàcilment. Per la seva part el cadet femení taronja va jugar davant el Reus Deportiu i tot i perdre en l'últim moment el resultat és molt positiu en un equip on es barregen jugadores infantils i jugadores que comencen a jugar a bàsquet enguany.
A les 12.30 van tancar la jornada matinal el cadet femení blau i el cadet masculí que van jugar contra el CB Morell, tot i perdre els dos partits per un resultat molt ajustat també es van poder veure coses molt positives.

Per la tarda, a les 16h, va ser el torn del júnior masculí que va perdre davant el CB Morell. A les 17.30h el sènior masculí jugava contra el CB Ametlla de Mar, equip que juga una categoria inferior i que ja s'havien vist les cares la setmana anterior. El partit va servir per continuar la preparació física i l'adaptació dels nous jugador. I per últim, a les 19h tancava la jornada el sènior femení que va perdre davant del CB Valls, equip que juga en una lliga superior. Els tres primers quarts van ser molt igualats mentre que en l'últim quart, la condició física va passar factura a les cambrilenques. Tot i això, l'entrenador Francesc Aixalà, es mostrava molt content pel partit i l'actitud de les jugadores.
La jornada va ser un èxit i un banc de proves per a tots els equips de cara a la jornada d'aquest proper cap de setmana on ja comença la competició de lliga, que esperem sigui exitosa per al club. L'equip sènior masculí s'estrena a casa, el diumenge a partir de les 12,15h, davant el Reus Ploms Salle C mentre que el sènior femení ho farà el dissabte al vespre a la pista del CB Vila-seca

El CB Cambrils, en boca del seu president Francesc Canaldas, va agrair al CB Salou, al CB Morell, al Reus Deportiu, al CB Ametlla de Mar i al CB Valls que haguessin participat en aquesta jornada i els va desitjar una bona temporada.

 

Comenta aquest article