Esports

Marxa

El Centre Excursionista Cambrils organitzarà, aquest diumenge, una marxa aquàtica a la platja del Regueral

Per Redacció

Cartell de la Marxa Aquàtica que es farà aquest diumenge a la platja del Regueral
Cartell de la Marxa Aquàtica que es farà aquest diumenge a la platja del Regueral | Cedida
El Centre Excursionista Cambrils organitzarà, aquest proper diumenge 29 de setembre, una Marxa Aquàtica. Serà a partir de les 9 hores a la platja del Regueral. Segons han informat des del CEC, es tracta d'una disciplina esportiva que es practica a la platja –una modalitat del senderisme–, que consisteix en caminar dins de l'aigua a un nivell entre el melic i el pit, tot impulsant-se amb les cames i ajudant-se amb les mans nues o bé amb altres estris, com ara un rem.
 
Donats els seus beneficis per a la salut, la possibilitat de practicar-la tot l'any i el seu baix impacte articular, la marxa aquàtica promet aplegar properament molts adeptes. A més, és una activitat divertida, que es pot practicar de forma individual, en grup reduït o gran grup, i que pot millorar la condició física de qualsevol persona, o bé complementar l'entrenament d'esportistes d'altres disciplines.
 
Per tot això, la FEEC i els centres excursionistes de costa estan apostant per introduir aquest esport i donar-lo a conèixer a socis i interessats. En aquest sentit, dues sòcies del Centre Excursionista Cambrils han participat en el primer curset de monitors de marxa aquàtica aquest estiu.
 
Per a informació i inscripcions, visiteu el web: www.cecambrils.cat o la pàgina de Facebook:  https://www.facebook.com/centreexcursionistadecambrils/
 

Comenta aquest article