Informació general

Concentració

Nova concentració dels Avis i Àvies, aquest cop al crit de «Tots som CDR»

La concentració setmanal dels Avis i Àvies d'ahir va venir marcada per la recent detenció de nou persones a diferents poblacions del Vallès Occidental i Osona, set de les quals estan acusades de terrorisme

Per Lluís Rovira i Barenys

Capçalera de la manifestació d'ahir dels Avis i Àvies
Capçalera de la manifestació d'ahir dels Avis i Àvies | Lluís Rovira i Barenys

La concentració setmanal dels Avis i Àvies d'ahir va venir marcada per la recent detenció de nou persones a diferents poblacions del Vallès Occidental i Osona, set de les quals estan acusades de terrorisme. Els primers crits de la concentració d'ahir a la plaça de la Vila va ser el de "Tots som CDR", que va ressonar amb força durant una bona estona. Després d'això es va cantar l'Estaca i els manifestants es van posar a caminar per fer el recorregut habitual sota els crits de "Fora les forces d'ocupació". El repertori de càntics i crits va seguir amb el "No volem ser una regió d'Espanya,...." al que van seguir els crits de "Vosaltres feixistes sou els terroristes" i l'habitual de "Llibertat presos polítics".

Els participants a la concentració d'ahir van fer el recorregut habitual passant pel carrer de Gimbernat, passeig d'Albert, carrer de l'Hospital i, de nou, la plaça de la Vila on amb el cant dels Segadors i els crits de "independència" es va cloure l'acte. Moments abans, el portaveu dels Avis i Àvies, Manel Palacios, va dir ben fort que seguirien dempeus i actius setmana rere setmana fins que no s'alliberin els presos polítics.

Pas dels manifestants per la cruïlla del carrer de Gimbernat amb el passeig d'Albert / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article