Informació general

Mobilitat

El PP demana una revisió general i urgent dels carrils bici de Cambrils

Per Redacció

Tram de carril bici al passeig la Salle
Tram de carril bici al passeig la Salle | Lluís Rovira i Barenys

El Partit Popular de Cambrils demana amb caràcter urgent i prioritari una revisió i reparació general dels carrils bici de Cambrils, alguns en un estat molt deteriorat i que posen en perill l’ integritat dels usuaris. “Ja fa temps que venim denunciant que hi ha trams sencers on hi ha forats, d’altres on les arrels dels arbres aixequen el paviment, i, sobre tot, voreres mal conservades que fan que circular amb bicicleta sigui poc segur”, ha assegurat el portaveu dels populars, David Chatelain.

El Partit Popular de Cambrils fa aquesta petició després de l’anunci del regidor de mobilitat de que s’habilitarà un nou tram de 400 m. per tal de comunicar el Vial de Cavet i l’ Institut Mar de la Frau. Per Chatelain “cal preguntar-se si no seria millor arreglar primer aquells trams més perillosos”, ja que “només cal agafar la bici i pedalejar una estona per començar a trobar problemes.

Segons un comunicat del PP, "el Plenari va acceptar una al·legació al pressupost municipal pel 2019 per tal d’impulsar i executar un Pla Integral de rehabilitació de vials i voreres, que a hores d’ara no ha vist la llum, i pel que es van comprometre a prop de 110.000 euros". Els populars lamenten que la prioritat del govern actual sigui fer-se la foto en lloc d’invertir en el manteniment d’un sistema viari cada vegada “més degradat i insegur”, en opinió de Chatelain.

Comenta aquest article