Societat

Patchwork

Montserrat Forcadell, premiada a Houston i a Alsàcia pels seus treballs de patchwork

Per Redacció

Montserrat Forcadell amb l'obra mereixedora del primer premi de France Patchwork, a Alsàcia
Montserrat Forcadell amb l'obra mereixedora del primer premi de France Patchwork, a Alsàcia | Cedida

La cambrilenca Montserrat Forcadell segueix ampliant el seu palmarès de premis dins del món del patchwork. Per un costat, fa uns dies, Forcadell va rebre la confirmació que un dels seus treballs –la peça Blau de Colors, El Tubo– havia estat guardonada al Festival de Quilts de Houston, als Estats Units (Quilt Festival Houston). Aquest és el festival més important del món del sector del patchwork i segons ha valorat Forcadell a revistacambrils.cat, "és un somni per a una quilter".

L'entrega de guardons tindrà lloc el proper 29 d'octubre. Montserrat Forcadell serà guardonada amb un dels vuit premis principals del Judged Show 2019, però encara s'ha de desvetllar quin serà el seu premi. Des de l'organització es fan càrrec del seu viatge al festival i, com a mínim, rebrà un premi econòmic de 5.000 dòlars.

Obra de la cambrilenca que serà premiada al Festival de Houston (Estats Units)

Dos premis al festival Le Carrefour Europeen du Patchwork

Per altra banda, el passat cap de setmana, Montserrat Forcadell va viatjar a Santa Marie aux Mines, a Alsàcia (França), on va participar a un dels festivals més importants d'Europa: Le Carrefour Europeen du Patchwork. En aquest esdeveniment, la cambrilenca va impartir un curs d'imatges animades, on va rebre una molt bona valoració de les alumnes. A més, també va ser premiada en dues categories del certamen de l'Associació francesa France Patch: un primer premi de France Patchwork al concurs internacional temàtic per l'obra "Oposition" i un segon premi del concurs per l'obra "Rubies".

Segon premi del concurs A França per l'obra "Rubies".

 

Comenta aquest article