Hoquei

El Cambrils CH guanya al Molins de Rei en la seva estrena a la lliga

Un moment del partit disputat entre el Cambrils CH i el Molins de Rei, el passat dissabte | Berta Ruiz

Hoquei

Cambrils CH 6 - Molins de Rei 2

El Cambrils CH va vèncer al Molins de Rei per 6 a 2, aquest passat dissabte al vespre, en el primer partit de la temporada. Els cambrilencs van haver de remuntar un 0 a 2 inicial en els cinc primers minuts. Tot i el resultat en contra, els locals van continuar lluitant fins que Oscar va retallar distàncies a falta de 13 minuts pel descans. Quan quedaven 4 minuts, Javi va posar les taules al marcador amb el que s'acabaria la primera meitat. A l'inici de la segona part, els cambrilencs van passar per sobre el Molins de Rei amb dos gols en tres minuts, un d'Ivan i el segon d'Oscar de falta directa. Amb dos gols de diferència, Oriol va aturar dos penals i una falta directa que van mantenir la distància al marcador. Quan mancaven dos minuts per acabar el partit, Luciano va culminar un gran contracop i Oscar firmava el hat-trick amb un u contra u amb el porter.
Aquest proper diumenge, el Cambrils CH visitarà la pista del Vilafranca a les 18.45 hores.

Bones sensacions durant la pretemporada

La pretemporada del Cambrils CH va deixar. Els cambrilencs van disputar dos partits contra equips de Primera Catalana: el Reus Ploms (recent descendit de Nacional Catalana) i el Riudoms. El primer partit va ser contra els reusencs amb una contundent victòria per 4 a 9 a domicili. En el següent partit, també fora de casa, els cambrilencs van vèncer per 3 a 6 al Riudoms, campió del grup del Cambrils la temporada passada. Ambdós partits van servir de preparació i adaptació de les noves incorporacions amb l'equip.