Tennis taula

El CTT Cambrils copa els podis a diferents categories del Torneig 24 Hores de Tennis Taula de Cassà de la Selva

Imatge del podi amb Renata Shypsha segona i Martina Sans tercera
Imatge del podi amb Renata Shypsha segona i Martina Sans tercera | Cedida

L'equip del CTT Cambrils va participar al Torneig 24 Hores de Tennis Taula de Cassà de la Selva (Girona), els passats 31 d'agost i 1 de setembre. A la competició hi van prendre part 200 jugadors arribats d'arreu de l'Estat espanyol, així com d'altres països com França, Portugal, Andorra, Bèlgica, Rússia i Ucraïna. El CTT Cambrils va competir en totes les categories i va aconseguir podi a totes.

En la categoria benjamí femení, Renata Shypsha –campiona d'Espanya de la categoria– només va cedir un partit davant de la campiona francesa i va aconseguir la segona posició al podi. En tercer lloc van quedar dues jugadores més de la base cambrilenca: Martina Sans i Neus Roma. En la categoria benjamí masculí, el cambrilenc Toni Sorní va ser tercer, mentre que Faust Sorní va ser sisè en la categoria prebenjamí. En aleví femení, Fiona Aimé va assolir una destacada segona posició i Xènia Roma va ser tercera. En la categoria veterà masculí, Miguel Ángel González va ser tercer, mentre que en absolut masculí mixt, Pablo Alday va pujar a la tercera posició.

Uns bons resultats del CTT Cambrils que demostren la bona feina que s'està fent a la base del club cambrilenc. A més, el format va ser molt emocionant i va agradar molt als jugadors i als seus familiars.

A dalt, Fiona Aimé segona i Xènia Roma tercera. Al mig, Pablo Alday tercer absolut i, a sota, Miguel Ángel González tercer en categoria veterans