Informació general

Reclamació

Els Avis i Àvies demanen formalment que es pengi una pancarta al balcó de l'Ajuntament demanant la llibertat dels presos polítics

Aquest passat dimarts al matí van formalitzar aquesta petició amb l'entrada d'una instància al registre municipal

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, aquest passat dimarts, davant les portes de la Casa de la Vila
Els Avis i Àvies, aquest passat dimarts, davant les portes de la Casa de la Vila | Cedida

El col·lectiu dels Avis i Àvies de Cambrils per la Llibertat dels Presos Polítics va formalitzar, aquest passat dimarts al matí, una sol·licitud a l'Ajuntament per a que s'inclogui en el proper ple la proposta de posar en el balcó de l'Ajuntament una pancarta amb el lema  "Llibertat presos polítics" a més d'un llaç groc. En una instància que van entrar al registre municipal, els Avis i Àvies expliquen que ho reclamen "per dignitat democràtica i perquè fa molts mesos que molta gent gran del municipi surt cada dimecres a exigir justícia". En l'escrit afegeixen que "tenim un ajuntament on l'alcaldessa i molts regidors són companys de partit de les persones preses, dels exiliats i dels encausats i veient que no prenen cap decisió al respecte els Avis i les Àvies de Cambrils reclamem que la nostra petició s'inclogui en el proper ple i que es faci tot el que sigui possible per poder penjar en el balcó un llaç groc i la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics".

Lectura del document davant l'Ajuntament

Abans d'entrar l'escrit al registre, una representació dels Avis i Àvies es van concentrar davant l'edifici consistorial on van cantar l'Estaca i van cridar diverses vegades, "què vol aquesta gent, la pancarta a l'Ajuntament". Aquesta concentració es va tancar amb el cant dels Segadors.

Comenta aquest article