Societat

Festa Major

La ballada dels elements festius clou la Diada de la Festa Major

Per Lluís Rovira i Barenys

El foc i les espurnes dels Cagarrieres van posar el punt i final a la diada de la Mare de Déu del Camí
El foc i les espurnes dels Cagarrieres van posar el punt i final a la diada de la Mare de Déu del Camí | Lluís Rovira i Barenys

La ballada dels elements festius, a la plaça de la Vila, va posar el punt i final a una jornada intensa d'activitat festiva. Una diada que havia començat a primera hora amb les matinades, per seguir amb el Seguici festiu i el ball de lluïment després de l'ofrena de flors a la Mare de Déu del Camí. A la tarda va prendre el relleu el ball parlat Vileros i Mariners, en la seva doble representació, i com a fi de festa, cadascun dels grups festius va fer una actuació a la plaça de la Vila.

Els primers en actuar van ser els diferents grups del Ball de Bastons i van seguir els Xiquets de Cambrils, que van descarregar un 3 de 6 i un pilar muntat per sota; els diferents grups de la colla Gegantera Tota l'Endenga amb els nanos, gegants amb els grallers i timbalers, el Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones amb els timbalers Cop de Cap i els Nyanyos i la Farnaca i la Farnaqueta i els diferents grups del ball de Diables Els Cagarrieres amb la Galera de Foc. El foc i les espurnes dels diables van posar el punt i final a la Diada festiva.

Comenta aquest article

Galeries relacionades