Cultura

Exposició

S'inaugura l'exposició «Artistes de Cambrils» amb les creacions de 47 artistes

Per Berta Ruiz

L'artista Dolors Castells va voler dir unes paraules, al costat de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté
L'artista Dolors Castells va voler dir unes paraules, al costat de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté | Berta Ruiz

Diferents disciplines artístiques –pintura, ceràmica, dibuix, escultura, fusta, patchwork– són presents, un any més, a la mostra col·lectiva dels Artistes de Cambrils. El passat divendres al vespre s'inaugurava l'exposició a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils que, enguany, compleix la seva 38a edició. En aquesta ocasió hi participen un total de 47 artistes locals que mostren una àmplia i variada creació artística que es podrà visitar fins el proper 10 d'octubre.

L'acte d'inauguració va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i de la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté–. Totes dues van lloar la vàlua de la producció artística local i van encoratjar els artistes a seguir creant i a seguir innovant. Per la seva part, els artistes cambrilencs van agrair la possibilitat de poder exposar de forma col·lectiva i mostrar les seves creacions al públic. De fet, aquesta mostra està molt consolidada dins el panorama cultural cambrilenc i s’ha convertit en una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals.

Artistes participants

En aquesta edició, els artistes participants són els següents: Abril Vilà, Agustín Vázquez, Alberto Insa, Ana M. Morera, Ana Vilallonga, Assun Savall, Carla de Hass, Christine Picazo, Col·lectiu Fang i Mar, Concepción Pallarés, Cori Tàrrec, Dafne Jorba, David Callau, Daviu, Dolors Castells, Francesc Marcó, Francisco Domingo, Hans Uwe Filtzinger, Jaume Cases, Javier Estera, Jesús Gómez, Jesús Tàpia, Joan A. Gámez, Jordi Tremosa, Josep Safont, Juan A. Temprano, Laura Mestres, Lilo Pieper, Linda Eatenton, Lydia Cuevas, M. Dolors Ortuño, M. Lluïsa Recasens, Marta Claret, Marta Fàbregas, Marta Nolla, Montse Forcadell, Myriam Alfaro, Núria Pons, Obdúlia Boada, Queralt Osorio, Rafael Rubio, Rosa Mata, Rosana Fuster, Roser Solsona, Xavi Castellnou i Xikify.

Diferents imatges de l'acte d'inauguració de l'exposició, el passat divendres al vespre

 

Comenta aquest article