Esports

Futbol

El Cambrils Unió enceta la lliga amb un empat a casa contra l'Amposta

Per Redacció

El Cambrils Unió i l'Amposta van empatar en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal
El Cambrils Unió i l'Amposta van empatar en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana                          Grup 6

Cambrils Unió 1 - CF Amposta 1

El Cambrils Unió va empatar davant l'Amposta en el primer partit de la temporada, que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal. L'inici del partit va ser força intens i l'Amposta s'avançava en el marcador, al minut 4 de partit. En aquests primers minuts d'assentament en el camp, el Cambrils Unió aconseguia empatar, al minut 15, amb un gol de Montiel. A partir d'aquest moment, el partit va entrar en una fase més tranquil·la, amb domini visitant però sense crear ocasions de gol. A la segona meitat del partit, el marcador no es va moure i cal destacar la reacció final dels locals però que no va tenir el premi de la victòria.

El Cambrils Unió ha començat la competició de lliga davant d'un dels equips forts de la categoria, l'Amposta. Les properes dues setmanes els cambrilencs tenen dos partits força complicats. Aquest proper diumenge jugaran al camp de la Rapitenca, equip que també va baixar de categoria aquesta darrera temporada i el diumenge següent els cambrilencs tenen un nou desplaçament força exigent ja que jugaran al camp del Tortosa.

 

Comenta aquest article