Informació general

Successos

Es produeix un incendi en un habitatge d'un immoble del passeig la Salle

Els veïns de l'immoble 27 del passeig la Salle, prop de la rotonda de davant del parc del Pescador, han patit un ensurt aquesta tarda, per l'incendi que s'ha produït en un dels pisos de l'edifici i que ha obligat a evacuar els veïns

Per Lluís Rovira i Barenys

Bombers i Mossos davant la porta de l'immoble que ha patit l'incendi
Bombers i Mossos davant la porta de l'immoble que ha patit l'incendi | Lluís Rovira i Barenys

Els veïns de l'immoble 27 del passeig la Salle, prop de la rotonda de davant del parc del Pescador, han patit un ensurt aquesta tarda, per l'incendi que s'ha produït en un dels pisos de l'edifici i que ha obligat a evacuar els veïns. L'incendi s'hauria produït poc després de les 4 de la tarda, per un curtcircuit originat a la rentadora d'un pati exterior d'un dels habitatges del primer pis i el foc hauria cremat part dels objectes que hi havia en aquesta terrassa, així com el tendal. El foc ha originat una columna de fum que sortia per damunt de l'edifici i aquesta circumstància ha estat observada per unes persones que passaven pel carrer que han avisat, a través del porter automàtic, als veïns de l'immoble que ràpidament han sortit al carrer.

Al lloc dels fets hi han acudit diverses dotacions de bombers, serveis sanitaris, policia local i Mossos, que han acordonat la zona. Els bombers han accedit a l'edifici per un magatzem contigu ja que al pis sinistrat no hi havia ningú en aquests moments. Els bombers han apagat el foc i no s'han hagut de lamentar danys personals. Finalment, tot ha quedat en un ensurt.

Vehicles de bombers davant l'immoble sinistrat / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article