Societat

Festa Major

Gran èxit de participació al Vermut Vileru, primer dels actes de la programació vilera de la Festa Major (conté galeria fotogràfica)

Per Lluís Rovira i Barenys

Ambient festiu al Vermut Vileru, ahir al mati, al pati de la Torre del Llimó
Ambient festiu al Vermut Vileru, ahir al mati, al pati de la Torre del Llimó | Lluís Rovira i Barenys

El Vermut Vileru, la primera activitat de la programació vilera de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, es va saldar amb un gran èxit. Aquest passat diumenge al matí, a l'hora del vermut, el pati de la Torre del Llimó es va omplir a vesar. Molts vileros i algun mariner van participar d'aquesta trobada en un ambient lúdic, amenitzat per la música que oferia el grup Julivert que va propiciar estones d'animat ball. Al mateix temps que se servia el vermut es preparaven les dues paelles d'arròs que, més tard, van ser servides a la hora de dinar a la gent que havia adquirit el tiquet. Prop d'una cinquantena de persones van participar en aquest Dinar Vileru en el que ha estat la primera edició.

Els responsables de la programació vilera estaven molt contents de la resposta de la gent i animen a seguir participant del programa d'activitats programades per aquestes festes. El proper acte serà la projecció de la pel·lícula "Los Increibles 2", en el marc del Cinema Popular Vileru que tindrà lloc aquest proper dimecres 4 de setembre, a partir de les 21h, al pati de la Torre del Llimó.