Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Triatló

La Platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant s'omple amb més de 350 triatletes

Dolça Ollé, Albert Parreño i Anna Flaquer no fallen i s’emporten la victòria en les seves respectives modalitats

Per Redacció

Entrada a meta d'Albert Parreño, primer classificat en modalitat Sprint
Entrada a meta d'Albert Parreño, primer classificat en modalitat Sprint | Cedida

Més de 350 triatletes van participar, ahir al matí, al Triatló de L’Hospitalet de L’Infant, la tercera i darrera prova del circuit Just Tri by freshwave®, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que va tenir la segona cita a Cambrils el 9 de juny. El cambrilenc Oscar Martínez amb un temps de 02:50:42 i Debbie Everink amb una marca de 03:30:00 van ser els guanyadors en la modalitat Short, la distància que s’incorporava com a novetat per aquesta edició. En modalitat Olímpica, els vencedors van ser Jonathan López del club Triatló Sallent (01:57:40) i Dolça Ollé del club TRICBM (02:05:06). Els primers classificats en modalitat Sprint van estar Albert Parreño (00:58:48) i Anna Flaquer (01:06:08), els dos del club Fasttriatlon. Per últim, Helena Moragas (00:34:50) del club Fasttriatlon i Raul Alconchel (00:39:22) del club Echeman es van emportar la victòria en la distància Super Sprint.

Quatre modalitats

El Triatló de L’Hospitalet de L’Infant ha incorporat una modalitat més a diferencia dels triatlons de Tarragona i Cambrils. Un total de quatre modalitats diferents: Short (1500m natació – 58km ciclisme – 14km cursa a peu), Olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 9,5km cursa a peu), Sprint (750m natació – 20km ciclisme – 4,9km cursa a peu) i Super Sprint (350m natació – 11km ciclisme – 2.5km cursa a peu).

La prova va donar el tret de sortida a les 9 del matí a la Platja de l’Arenal, des d’on els triatletes van nedar inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg del Passeig de l’Arenal va ser el darrer repte dels participants abans de creuar l’arc d’arribada.

Circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Més informació i resultats a www.justri.es