Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

S'obre el segon període de matriculació als cursos d'adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El període serà del 2 al 30 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana

Per Redacció

Cartell dels cursos de formació per a adults a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Cartell dels cursos de formació per a adults a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El segon període de matriculació als cursos d’adults de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’obrirà el proper dilluns 2 de setembre i finalitzarà el 30 de setembre. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC), ubicades a l’Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant, en horari d’atenció al públic.

La Regidoria d’Ensenyament ha ampliat l’oferta formativa per al curs 2019-20. Així doncs, a més de brindar els cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES); i per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les provés d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys, posa a l’abast de la població adulta un curs de preparació per a la prova lliure d’obtenció del Certificat de formació instrumental.

Aquest curs està adreçat a persones que no van acabar l'educació primària i volen adquirir o millorar els mecanismes de lectura, escriptura i de càlcul; i alhora adquirir coneixements que expliquen l'entorn social i cultural.

Les classes començaran el 12 de setembre i s’impartiran a la primera planta del Viver d’Empreses d’IDETSA.

Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat