Societat

Televisió

Comencen les gravacions del programa televisiu «Gastro mòbil Cambrils» de Canal Reus

Per Redacció

Imatge d'una sessió de gravació del programa al parc del Pescador
Imatge d'una sessió de gravació del programa al parc del Pescador | Cedida

Després de dues edicions de “Cambrils al Plat”, Canal Reus –amb el patrocini de l’Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils–, posa en marxa un nou programa de cuina a la vila marinera, “Gastro mòbil Cambrils”. En aquest programa, 12 cuiners cambrilencs presentaran receptes amb productes de proximitat i elaboraran plats tradicionals de la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

En aquesta 3a edició s’adapta el format del programa a l’actual estil de vida on la principal premissa és la preparació de receptes fàcils de cuinar i a la vegada molt saludables. Les gravacions amb una cuina mòbil, que s’estan realitzant aquesta setmana, es fan en quatre punts emblemàtics de la ciutat com són el Port, el parc del Pescador, el parc del Pinaret i el Parc Samà.

La idea i format del programa serà que el xef prepararà una recepta fàcil i ràpida a partir d’un ingredient estrella i típic de la cuina cambrilenca. En el programa es donarà informació nutricional sobre alguns ingredients i també es faran maridatges dels plats amb vins del territori. En aquesta 3a temporada es gravaran 12 programes de 15 minuts que s’emetran setmanalment a Canal Reus, després de les notícies del migdia i del vespre a partir de l'octubre i fins al desembre.

Els restaurants que formen part d’aquesta tercera edició són: Bresca, Barlovento, Denver, Casa Macarrilla 1966, Cambium, Prik Thai, La Stiva, Les Barques, Cal Tendre, L’Espurna, Can Solé i La Palmera de la Llosa.