Societat

Solidaritat

La Casa Sant Josep acull la gala solidària «Ens donem la mà» de l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada

Per Berta Ruiz

Actuació musical de la cantant Alba Robles, acompanyada de Marc Segarra a la guitarra
Actuació musical de la cantant Alba Robles, acompanyada de Marc Segarra a la guitarra | Berta Ruiz

L'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada va organitzar, ahir diumenge al vespre, la segona edició de la gala solidària "Ens donem la mà". L'acte solidari es va dur a terme a un dels claustres de la Casa Sant Josep (germans de La Salle), –recinte on l'associació té el seu Centre de Dia Les Orenetes– i on dóna servei a gent gran afectada per aquesta malaltia.

La gala solidària va comptar amb diferents artistes de diversos àmbits, des de la poesia, pintura, música i fotografia. Es va comptar amb l'actuació musical de la cantant Alba Robles –acompanyada de Marc Segarra a la guitarra– i de la jove violinista cambrilenca Jennifer Panebianco. També es va poder visitar una exposició fotogràfica de Lucia Perera Stocco, que fa uns mesos va presentar una exposició a la Torre del Port titulada "Fa 45 anys que en tinc 45" en la què capta la bellesa de la vellesa. Per la seva part, l'artista cambrilenc David Callau també es va sumar a l'esdeveniment fent una exhibició de pintura en directe. També va exposar i subhastar algunes de les seves obres per recaptar fons per a l'associació. A banda de les diferents activitats artístiques, es va servir un refrigeri per als nombrosos assistents que omplien el claustre de la Casa Sant Josep.

Un any més, aquesta gala solidària teniu l'objectiu d'informar i sensibilitzar sobre les malalties neurodegeneratives associades a l'envelliment.

Un nombrós públic va assistir a la gala solidària, ahir al vespre, a la Casa Sant Josep

 

 

Comenta aquest article