Societat

Solidaritat

L'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada organitza, aquest proper diumenge, l'acte solidari "Ens donem la mà"

La celebració es farà a partir de les 20h al Centre de dia Les Orenetes situat a la Casa Sant Josep

Per Redacció

L'acte organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzherimer Costa Daurada de l'any passat
L'acte organitzat per l'Associació de Familiars d'Alzherimer Costa Daurada de l'any passat | Patrícia Muñoz

L'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada organitzarà l'acte solidari anomenat "Ens donem la mà", emmarcat en la segona gala de l'Alzheimer, la qual pretén informar i sensibilitzar sobre l'afectació de la malaltia, a més de recollir fons per aquesta entitat. L'esdeveniment se celebrarà el proper diumenge 25 d'agost a les 20 h al Centre de dia Les Orenetes, situat a la Casa Sant Josep de la Salle.

L'acte comptarà, com ja ho va fer en l'anterior edició, amb la presència de l'artista David Callau, qui exposarà gratuïtament les seves obres per tots els assistents. Les obres de l'artista també es posaran a la venta per recollir fons a favor de l'associació i, al llarg de la vesprada, hi haurà música en directe, una exposició fotogràfica i un refrigeri a càrrec d'establiments de restauració cambrilencs. L'esdeveniment, obert a tothom, compta amb el suport del Departament de Salut de l'Ajuntament de Cambrils.

D'altra banda, cal destacar que recentment la Generalitat ha inclòs el Centre de Dia Les Orenetes a les Prestacions Econòmiques Vinculades per les famílies que tenen a càrrec persones dependents. Aquest programa permet que s'assigni un centre de dia a les persones afectades d'aquesta malaltia a través del Programa Individual d'Atenció (PIA), i s'hi pugui accedir mitjançant els serveis socials municipals. Addicionalment, l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada segueix treballant per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris. L'entitat també impulsa diferents activitats i accions al Centre de Dia Les Orenetes, el qual ofereix tant una àrea d'ajuda a les famílies i persones cuidadores com teràpies psicoestimulants i atenció al centre de dia o a domicili a les persones afectades de la malaltia.

Comenta aquest article