El Cambrils Unió acaba segon en el torneig triangular de Vila-seca

El Valls va derrotar el Cambrils Unió pel dos gols a zero, aquest passat diumenge, en le triangular de Vila-seca | Ferran Tuset

El Cambrils Unió es va proclamar segon en el torneig triangular que es va disputar aquest passat diumenge a la tarda a Vila-seca i en el que hi prenien part, a banda de l'equip cambrilenc, el Juvenil A del Vila-seca i el Valls, equip de Primera Catalana. Cadascun dels equips va guanyar un partit i en va perdre un altre. La classificació final es va decidir pels gols a favor i en contra. El guanyador va ser el Valls i el tercer va ser el juvenil del Vila-seca. Els partits es van disputar a 45 minuts cadascun d'ells.

Juvenil A Vila-seca 1 - Cambrils Unió 2

Els juvenils del Vila-seca es van avançar en el marcador al minut 17 de partit i el Cambrils Unió va aconseguir donar la volta al marcador en els minuts 28 i 29 de partit, amb gols d'Adri Ramírez i de Dani Saez. Cal apuntar que els dos gols cambrilencs van venir just després de fer-se la pausa per tal que els jugadors poguessin hidratar-se. Pel que fa al joc, el Cambrils Unió va continuar fent proves i va utilitzar un total de 19 jugadors. El juvenil del Vila-seca va mostrar la seva força i grapa però el resultat ja no es va moure.

Valls 2 - Cambrils Unió 0

El Valls es va endur el partit davant el Cambrils Unió tot i que amb el 0 a 0 en el marcador els cambrilencs van tenir dues immillorables ocasions per avançar-se en el marcador. Al minut 12 de partit era Edu Sosa qui tot sol va xutar la pilota fora de la porteria rival i al minut 17, una nova ocasió de Sosa en la que el porter del Valls va fer una excel·lent aturada. El Valls no va perdonar i va marcar els dos gols que li van valer la victòria.

El darrer partit, el que enfrontava el juvenil del Vila-seca i el Valls, es va saldar amb victòria del juvenil del Vila-seca amb el resultat d'1 a 0.

La pretemporada del Cambrils Unió continua aquest proper dissabte, a partir de les 19h a l'estadi municipal, amb el partit que disputaran el Cambrils Unió i el juvenil de l'Espanyol de categoria nacional.