futbol

El Cambrils Unió s'imposa per 7 a 0 a la Riera en el segon partit de preparació

El Cambrils Unió i La Riera van jugar a l'estadi municipal cambrilenc, aquest passat dimecres al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils Unió 7 - La Riera 0

El Cambrils Unió es va imposar amb facilitat a La Riera, equip de la Tercera Catalana, en el partit disputat aquest passat dimecres al vespre, a l'Estadi Municipal. La Riera va oferir poca resistència i només va xutar tres vegades a porteria contrària i sense perill. Per part del Cambrils Unió, el partit va servir per continuar fent proves i rotacions dels jugadors de la plantilla més alguns que estan a prova com són els casos d'Ícaro i de Facundo. La primera part va acabat amb un resultat de 3 a 0, amb gols de Miki i dos de Montiel. A la segona part van caure els quatre gols restants, a càrrec de Dani Saez, Adri Villa, Adri Ramírez i Ícaro.

Com a anècdota cal apuntar que al minut 55 de partit es va lesionar el porter de La Riera i l'equip visitant no portava porter suplent. Els dos equips van acordar que el porter juvenil del Cambrils Unió, Àlex, que és qui havia jugat durant la primera part i que li tocava descans durant la segona, es posés sota la porteria de la Riera. D'aquesta manera, Àlex va rebre tres gols dels seus companys de plantilla, els jugadors del Cambrils Unió.

Per part del Cambrils Unió van jugar Àlex, Sori, Òscar Morell, Josu, Óscar Rodríguez, Edu Sosa, Iván Martínez, Miki, Adri Villa, Montiel i Dani Saez, com a equip inicial. També van jugar Jusi, Chupi, Adri Ramírez, Rubio, Amores, Deiver, Facundo i Ícaro.

El proper test de preparació pel Cambrils Unió tindrà lloc aquest proper diumenge 18 d'agost a Vila-seca, a partir de les 18,30h en què es començarà a disputar el triangular entre el Juvenil A del Vila-seca, el Valls (1a Catalana) i el Cambrils Unió.