Informació general

Detenció

La Policia Local de Cambrils deté un home per violència masclista

El detingut, resident a França, també tenia ordre judicial de crida, detenció i presentació emesa pel jutjat de Reus per altres fets

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local | Berta Ruiz

La Policia Local de Cambrils va detenir, el passat dimarts a la nit, un home com a presumpte autor d’un delicte de violència contra la dona i en l’àmbit de la llar. La Policia Local va rebre una trucada a les 23:15 hores d’una persona que va informar que hi havia una discussió molt violenta entre una dona i el seu marit. Dues unitats de cotxes patrulla es van desplaçar al lloc indicat, van observar indicis suficients per determinar que es podria haver produït un delicte de violència domèstica i van comprovar que l’home, resident a França, tenia una ordre judicial espanyola de crida, detenció i presentació emesa pel jutjat penal número 2 de Reus el febrer del 2019.

Per aquests dos motius, la policia va detenir al marit, que passarà a disposició judicial. D’altra banda, agents especialitzats adscrits a la Xarxa d’Atenció a la Víctima faran un estudi i seguiment de la situació de la dona i els seus fills.

 

Comenta aquest article