Esports

Natació

Tres nedadors infantils del Cambrils Club Natació competeixen als campionats d'Espanya d'estiu

Per Redacció

Equip del Cambrils Club Natació que va competir als Campionats de d'Espanya d'estiu
Equip del Cambrils Club Natació que va competir als Campionats de d'Espanya d'estiu | Cedida

Els nedadors infantils del Cambrils Club Natació –Daniel Aitenza (2003), Edna Meléndez (2005) i Bruno Salas (2004), juntament amb l’entrenador Joan Ibars– van participar als ampionats d’Espanya de la seva categoria que es van dur a terme a la Piscina Olímpica Bernat Picornell de Barcelona del 27 al 30 de juliol. La participació dels nedadors en uns campionats d’Espanya ja és, per si mateix un gran mèrit, atès que, per participar-hi, els nedadors i les nedadores han d’haver fet unes marques mínimes prèvies, establertes per la Federació espanyola de natació i que acostumen a ser difícils d’assolir, ja que suposa un rigorós filtratge dels esportistes. El resultat d’aquest filtratge va ser la participació d’uns 800 nedadors de 251 clubs de tot l’Estat; en què els participants van assolir un alt nivell competitiu i que va comportar que un club català fos el guanyador final de totes les categories: el Club Natació Sant Andreu.

En el cas del club cambrilenc, els seu objectius eren més humils i més orientats a la millora dels resultats personals de cada nedador. Així, l’Edna, l’única esportista femenina, va ser la que va aconseguir una millor posició de totes les proves en què van participar, ja que va ser la 16a, en la prova dels 1.500 metres lliures. Mentre que el Daniel va ser el nedador del Club que va participar en més proves; ja que disposava de més marques mínimes per fer-ho. En concret, els tres nedadors van assolir els resultats següents:

Edna Meléndez: 1500 Lliures, 16a posició; 200 Esquena, 25a; 800 Lliures, 33a i 200 Lliures, 37a.

Daniel Atienza: 200 Estils, 19è; 100 Esquena, 23è; 200 Esquena, 25è; 400 Estils, 33è i 200 Lliures, 37è.

Bruno Salas: 100 Papallona, 45è; 50 Lliures, 57è i 100 Lliures, 68è.

Un cop ha passat aquesta important competició, el conjunt dels nedadors i de les nedadores cambrilencs, ja han finalitzat la seva participació en les competicions de piscina d’aquesta temporada 2018-2019 i només resten les proves d’aigües obertes, en què hi van participant una bona part dels esportistes de totes les categories.

Per això, aprofitant aquesta avinentesa, el club va celebrar el final de la temporada mitjançant una trobada lúdic-esportiva de nedadors i familiars a la platja del Cavet, en què es van fer entrenaments en el circuit d’aigües obertes, jocs de platja i un berenar de germanor.

Festa de final de temporada a la platja del Cavet

 

Comenta aquest article