Esports

Solidaritat

El Pedals Non Stop, contra el càncer infantil, ja supera les inscripcions de l'any passat

L'esdeveniment solidari, que tindrà lloc el proper 31 d'agost, ja ha venut més de 350 entrades que és l'aforament que es va assolir l'edició anterior

Per Redacció

Imatge de l'edició de l'any passat, al passeig de les Palmeres
Imatge de l'edició de l'any passat, al passeig de les Palmeres | Berta Ruiz

El Pedals Non Stop d’enguany compta, a dia d’avui, amb més participació que l’any anterior. En aquesta setena edició, ja s’han venut més de 350 entrades, que és el nombre de bicicletes amb què comptava l’esdeveniment solidari l’any passat. A falta d’un mes, només queden 150 entrades disponibles per pedalejar contra el càncer infantil el dia 31 d’agost al passeig de les Palmeres –les entrades es poden adquirir al web oficial de l’esdeveniment–.

De les 17 a les 21 hores pedalant

L’esdeveniment començarà a les 17 hores de la tarda i durarà fins les 21 hores del vespre i anirà de la mà de vint instructors, que dirigiran les sessions des de l’escenari. L’objectiu d’aquest certamen solidari és donar la màxima quantitat possible a l’Hospital Sant Joan de Déu, dedicat a la investigació contra el càncer infantil. L’any passat, la xifra final va ser de 3.200 euros. L’entrada té un preu de 25 euros. A banda de poder pedalejar contra el càncer, les entrades inclouen la samarreta oficial del Pedals Non Stop 2019, així com una motxilla “welcome pack” d’avituallament –inclourà fruita, aigua, begudes isotòniques i barretes energètiques–.

Donacions solidàries

Per fer front a les múltiples despeses que suposa augmentar any rere any aquest esdeveniment, que a dia d’avui és el més gran de Catalunya i el segon d’Espanya dins de la seva modalitat, Martín Pagliano –impulsor de l'esdeveniment i màxim responsable–, convida tothom a fer una donació "per petita que sigui". De fet, des del web del mateix esdeveniment, els particulars poden donar qualsevol quantitat, independentment de la seva assistència al Pedals Non Stop. D’altra banda, Pagliano també fa una crida a les empreses i entitats cambrilenques a sumar-s’hi i a convertir-se en sponsors oficials del certamen, també a través d’una donació.

Comenta aquest article