Cultura

Festival Pròleg

El Festival Pròleg detalla el seu programa d'activitats

El Festival Pròleg, el projecte dels Trucs de l'AEIG Gent de Mar que vol fomentar la cultura cambrilenca i posar-la a l'abast dels ciutadans, publica totes les activitats que es faran durant la jornada

Per Maria Vidal

Atupa, un dels grups que actuaran al concert del Festival Pròleg
Atupa, un dels grups que actuaran al concert del Festival Pròleg | Cedida

El Festival Pròleg, un projecte cultural organitzat pels Trucs de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, ja ha tret el cartell sobre què s'hi podrà trobar. Aquest festival, que té com a objectiu principal promoure la cultura cambrilenca, es durà a terme des de les 17h del 24 d'agost al Parc del Pinaret, i compta amb moltes activitats.

En primer lloc, la jornada s'iniciarà amb una batucada de Cop de Cap des de la Plaça de la Vila. A continuació, durant tota la tarda-vespre hi haurà diversos tallers i espectacles per tots els públics. Els tallers que s'organitzaran són els següents: dos tallers familiars de contes interactius dinamitzats per Belén Ortiz, un taller de meditació per adults impartit per Xifré Ramos, un taller de màgia a càrrec del Mag Dani, un espectacle de titelles de la companyia l'Invisible Titelles i dos tallers organitzats per la branca de Pioners i Caravel·les del mateix Agrupament, que tracten sobre els estereotips i el reciclatge.

També hi haurà durant tota la tarda estands d'exposició de diferents artistes de Cambrils o dels voltants, per tal de donar-los a conèixer i visibilitzar la seva obra. Les artistes que exposaran al Festival Pròleg són Nuri Mariné, Paula Azul, Marta Nolla, Dulu, Reciclart, Laia Ferraté i Vulvita; algunes d'elles, també tindran un punt de venta de les seves obres.

Ja a la nit, hi haurà els concerts dels grups locals Lobster, Vivèrrids, La Clandestina i PD Peixampler. A més, hi haurà Atupa com a grup convidat.

Durant tota la jornada també hi haurà una zona de food-trucks i barra amb servei de begudes.

Autorització pels menors d'edat

Per assistir als concerts serà necessari que tots els menors d'edat que vulguin accedir al recinte del Festival Pròleg portin una autorització firmada, juntament amb una fotocòpia del DNI del seu pare, mare o tutor legal. L'autorització es pot portar impresa i omplerta el mateix dia del Festival, encara que a l'entrada també n'hi haurà de disponibles.

L’Apunt

El Verkami per recollir fons està a punt de tancar
Aquesta setmana s'arriba als últims dies per participar a la campanya de micromecenatge de Verkami que s'ha organitzat, per tal de recollir fons per fer possible l'organització del Festival Pròleg. Aquesta campanya finalitza el dia 6 d'agost, i té com a objectiu arribar als 2.000€. A l'enllaç de Verkami, es poden trobar les diferents recompenses que rebrà la gent que hi col·labori.